Consultanţă pentru afaceri şi management

 
 
Bine aţi venit pe omicronconsult

www.omicronconsulting.ro > Despre noi

În cei 12 ani de când acţionăm pe piaţă ne-am diversificat sfera de acţiune şi de competenţe de la întreprinderi industriale, la întreprinderi din agricultură, turism, comerţ, construcţii, servicii industriale, energie şi la administraţia publică.

Activitatea noastră de bază este consultanţa acordată companiilor de toate mărimile. Orice misiune de consultanţă o demarăm doar după ce clienţii noştri definesc clar aşteptările lor de la serviciul de consultanţă pe care-l prestăm.

Începem misiunea cu o analiză diagnostic completă asupra companiei clientului, pe funcţiunile firmei şi pentru toate procesele acesteia, proceselor de management şi leadership li se acordă aceeaşi importanţă ca şi celorlalte procese.

DOMENII DE CONSULTANŢĂ ÎN CARE AVEM EXPERTIZĂ:

Continuăm misiunea de consultanţă cu asistenţă de specialitate pentru implementarea soluţiei optime recomandate de noi şi /sau alese de client. De regulă facem echipă comună cu persoanele cheie ale clientului pentru a implementa cu succes cele mai inovative strategii. Pentru manageri furnizăm coaching şi mentoring, cu scopul de a-i inspira şi de a sprijini dezvoltarea aptitudinilor acestora.

Experienţa noastă practică ne-a demonstrat că înaintea consultanţei este necesară o activitate intensă de training pentru cei implicaţi în introducerea schimbării şi dezvoltarea companiilor clienţilor noştri. Aceasta o desfăşurăm atât in house cât şi în grupuri heterogene în diverse locaţii convenite cu cei interesaţi.

DOMENII ÎN CARE FURNIZĂM TRANING:

SECTOARE ECONOMICE ÎN CARE AVEM COPETENŢE DE A ASIGURA CONSULTANŢĂ  ŞI TRANING:

  • Industria prelucrătoare (fabricarea produselor lactate, de brutărie, a cărnii, a băuturilor, a produselor textile, a articolelor de îmbrăcăminte, a încălţămintei, prelucrarea lemnului, a hârtiei, a mobilei, prelucrarea ţiţeiului, a produselor cosmetice, a medicamentelor, a produselor de mase plastice, ciment, cărămidă, ceramică fină, sticlă, a produselor din metalurgia feroasă şi neferoasă, a construcţiilor metalice, a pieselor auto, a echipamentelor energetice şi de automatizare, robinetărie, maşini agricole, a maşinilor unelte, a echipamentelor industriale, reparaţii de maşini şi echipamente);

  • Producţia de energie (energie electrică, energie termică );

  • Construcţii (construcţii de clădiri, lucrări de geniu civil);

  • Hoteluri şi restaurante (structuri de cazare turistică cu alimentaţie publică);

  • Agricultură (creşterea animalelor, activităţi în ferme mixte, exploatare forestieră)

New Page 2

CURS BNR
20 Jan 2019

EUR 4.6975 RON
USD 0.7696 RON
CHF 4.1441 RON
GBP 5.3305 RON
JPY 0.0579 RON


În anul 2013, organizăm următoarele cursuri

New Page 1

Acasa          Despre noi          Consultanţă          Training          Noutăţi          Articole          Galerie foto          Contact

© TRF Design